facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Post Status Tak Masuk Akal, Pelakon Dira Abu Zahar Diminta Berehat..(video)

loading...

Post Status Tak Masuk Akal, Pelakon Dira Abu Zahar Diminta Berehat. Netizen: "Makin bnyak ckp makin terserlah kebangangnya wahai dira, lpas ni balik jaga lembu kat kampung lg baik..." Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Semua orang tahu Syed Saddiq bergurau, tapi dikecam pulak oleh Dira. Dalam senario Hari ini, kehidupan setiap orang telah menjadi begitu sibuk sehingga mereka tidak mendapat masa untuk menikmati dan bersantai. Orang ramai semakin tertekan kerana jadual kerja yang sibuk, tabiat buruk (minum dan merokok), isu kewangan, kekecewaan berhubung, perjuangan dan ketegangan. Jokes memainkan peranan yang sangat penting untuk meringankan kehidupan kita dan berfungsi sebagai ubat yang baik untuk menghidupkan semula tekanan kita.

Pentingnya gurauan ialah apabila orang di sekitar anda sedih, dalam suasana hati yang serius atau dalam masalah. Jenaka boleh membantu mereka berasa lebih baik. Cerita jenaka pada dasarnya adalah cerita yang membawa ketawa kepada orang yang sedang mendengar atau menonton. Gurauan membuat kita ketawa dan memberi kesan kepada tubuh dalam keadaan positif. Apabila kita mula ketawa, ia bukan sahaja meringankan badan kita tetapi juga menyebabkan banyak perubahan fizikal di dalam badan kita.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan admin semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Post Status Tak Masuk Akal, Pelakon Dira Abu Zahar Diminta Berehat. Saksikan

Sila tonton video:

loading...